menu
poklici prihodnosti
Start:up roadshow Nova Gorica bo v sredo, 29.1.2014, ob 13. uri
V Primorskem tehnološkem parku pripravljajo serijo izjemnih podjetniških dogodkov in aktivnosti za podjetnike in potencialne podjetnike (tu predvsem ciljajo na študente). Prvi tak dogodek bo v sredo, 29.1.2014, ob 13h v PTP. Gre za Start:up roadshow Nova Gorica, ki se bo odvijal na več lokacijah po Sloveniji (dan prej v Ljubljani, dan kasneje v Mariboru, nato pa še v Kranju in Zagorju). Gre za zanimiv program in odlično priložnost za motiviranje mladih za podjetništvo, pridobitev uporabnega znanja in informacij o možnostih podpore za zagon in razvoj novega podjetja. Dogodek je povezan tudi z nacionalnim podjetniškim tekmovanjem Start:up leta, ki ga že 8 let izvajamo v partnerstvu z najmočnejšimi tehnološkimi parki in inkubatorji v Sloveniji.

Predlog zadeve: Startup roadshow Nova Gorica - za vse, ki jih zanima podjetništvo

Te zanima podjetništvo? Imaš ambicije postati podjetniška zvezda? Želiš pridobiti 70.000 EUR subvencije za zagon svojega podjetja? Pridi na Start:up Roadshow Nova Gorica, kjer boš spoznal podjetniške zgodbe o uspehu, pridobil znanja, kako uspešno zagnati svoje start-up podjetje ter vse informacije v povezavi s podjetniškim tekmovanjem Start:up leta 2014 in subvencijo Slovenskega podjetniškega sklada za zagon podjetja.

Start:up roadshow Nova Gorica bo v sredo, 29.1.2014, ob 13. uri v Primorskem tehnološkem parku. S svojimi zgodbami o zagonu in uspehu startup podjetja se bodo predstavili podjetniki iz našega okolja. Pridobili boste nova znanja o vitkem in agilnem pristopu izgradnje podjetja ter osnovne napotke, kako uspeti na tekmovanju in razpisu za nepovratna sredstva.

Kotizacije za udeležbo ni. Ker je število mest omejeno, se čim prej prijavite na: http://www.eventbrite.com/e/startup-roadshow-nova-gorica-tickets-10044729055

Več informacij v priponki ali na: http://www.startup.si/sl-si/Event/34


V priponki priložiti dokument:  Startup Roadshow Nova Gorica.pdf

< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG