menu
poklici prihodnosti
LevelUP delavnica: Startup metrike (50 €)
LevelUP delavnica: Startup metrike (50 €)

Startup metrike razložene na praktičnih primerih, ki vam povejo katere funkcionalnosti vašega proizvoda uporabljajo vaši kupci, katere funkcionalnosti so odveč in kako uspešno je poslovanje vašega podjetja.

KDAJ? 8. junij 2016
TRAJANJE: 3 ure

Kratek opis:
»Aplikacijo si je preneslo 10 000 posameznikov…po 1 mesecu imamo 10 dnevnih uporabnikov.« ali »Naša spletna stran ima 5000 ogledov dnevno…vendar le 2 sta se odločila za nakup.« Ko potegnemo črto, katere številke so res pomembne?

Pri lansiranju novih izdelkov, aplikacij ali posameznih funkcionalnosti, se ob vstopu na trg spopadamo z visoko negotovostjo. Kako vemo, ali strategija, za katero smo se odločili, deluje? Metrike (=interpretacija podatkov) nam povejo, kaj naši uporabniki počnejo v aplikaciji, katere funkcionalnosti proizvoda uporabljajo in katere popolnoma ignorirajo. Metrike nam lahko pomagajo pri odločitvah, ampak ob napačni uporabi se lahko zgodi, da ne zajemamo pravih podatkov, da jih zajemamo preveč, da izberemo napačne, kar lahko vodi v sprejemanje nepravilnih odločitev.

Če si želite sprejemati boljše odločitve na poti razvoja vašega produkta, se nam pridružite na LevelUP delavnici o startup metrikah. Naučili se boste spremljati uspeh vašega podjetja z merjenjem podatkov.

Osnovna cena je 100,00 €,
Posebni POPUSTI:

-50% = 50,00 €      EARLY BIRDS
-25% = 75,00 €      NEXT STEP
          100,00 €     FULL PRICE


Startup metrike bodo razložene na praktičnih primerih in bodo razdeljene v tri sklope:
•    Preverjanje in iskanje potrditve na trgu;
•    Analiza obstoječega izdelka in pot do izboljšave;
•    Kako pravilno interpretirati izmerjene metrike, spremljanje poslovanja in poročanje investitorjem.
Vsi pred/inkubiranci Primorskega tehnološkega parka in najemniki Bridge85 coworking prostora so deležni dodatnega 10% popusta.

Kako postati inkubiranec Primorskega tehnološkega parka?

Delavnica je namenjena podjetnikom in vodjem startup ekip, ki začenjate podjetniško pot, pa tudi vodstvenim kadrom malih in srednje velikih podjetji. Snov in orodja so namenjena spremljanju aplikaciji oziroma programski opremi (software), ali izdeleka, ki je povezan s programsko opremo.

O predavatelju:
Matej Peršolja je ustanovitelj in direktor slovensko-ameriškega start-upa Protectus Technologies s katerim so bili vključen v program svetovno znanega pospeševalnika Start Labs. Produkt, ki ga razvija z ostalimi soustanovitelji je Carlock, to je kompletna rešitev za spremljanje avtomobila prek pametnega telefona, ki prek signala GPS obvešča uporabnike o poziciji in stanju vozila. Podjetje trenutno svojo rešitev prodaja v ZDA, Evropi in Avstraliji. Največ neposredne prodaje je v ZDA, pred kratkim so začeli distribucijo tudi v Savdski Arabiji. Pri svojem delu dnevno spremlja metrike in odločitve sprejema na podlagi pridobljenih podatkov.


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG