menu
poklici prihodnosti
27. Business Meetups Nova Gorica
Vabimo vas na 27. Business Meetups Nova Gorica, ki bo v četrtek, 25. 2. 2016, ob 19. uri, v Cafe Gallus v Novi Gorici. Z gostom Dr. Alešem Pustovrhom bomo govorili o slovenskem startup ekosistemu, ki v zadnjem času doživlja pravi razcvet in o podjetniškem pospeševalniku ABC, ki v svoj pospeševalniški program vabi že 3. generacijo podjetnikov.

Dr. Aleš Pustovrh je ekonomist ter raziskovalec inovativnosti in podjetništva. Tudi sam je podjetnik in lastnik treh podjetij. Več let že nudi podporo startup ekipam, bil je med ustanovitelji COINVEST investicijske conference, Startup Café-ja in drugih projektov v okviru startup ekosistema Slovenije. Trenutno skrbi za razvoj podjetništva na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani ter sodeluje z italijanskim podpornim sistemom za startup podjetja. V ABC pospeševalniku je odgovoren za izvedbo programa ter povezovanje s partnerskimi pospeševalniki v Evropi in globalno ter vodi ABC Business Development Team.

Večer moderira Rok Gulič, start-up mentor Primorskega tehnološkega parka.

Tokratni Business Meetups bo v četrtek, 25.2.2016, v Caffe Gallus. Vstopnine ni. Po pogovoru z gostom sledi neformalno mreženje med udeleženci.

Se vidimo v Caffe Gallus ob 19ih!


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG