menu
poklici prihodnosti
Startup vikend Nova Gorica
Spoznaj svet podjetništva v enem vikendu!

Primorski tehnološki park odpira prijave za že 4. START-UP VIKEND NOVA GORICA, ki bo od 9. do 11. oktobra 2015. Gre se za tri-dnevno intenzivno delavnico, ki je tako dobra, da spremeni delovni vikend v užitek. Borba za prijave se lahko začne, saj so mesta omejena!

Kaj je Startup vikend?
Startup vikend je intenziven, interdisciplinaren, osredotočen na konkretizacijo in tudi zabaven vikend, na katerem udeleženci razvijajo svoje poslovne ideje po najsodobnejših metodologijah vitkega in agilnega podjetništva. Udeleženci spoznajo in se naučijo uporabljati orodja, ki so ključna za učinkovito podjetniško udejstvovanje. Ekipe so sestavljene iz potencialnih podjetnikov, diplomantov in študentov različnih fakultet, inovatorjev in raziskovalcev svoje ideje v samo enem vikendu razvijejo v učinkovit poslovni model.


Na Startup vikendu spoznaš in se naučiš uporabljati orodja, ki so ključna za učinkovito podjetniško udejstvovanje. Skozi celoten vikend pa ti pri razvijanju ideje poleg ekipe, pomagajo tudi izkušeni lokalni podjetniki in mentorji.

4. Startup vikend bo potekal v Primorskem tehnološkem parku v Vrtojbi, od 9. do 11. oktobra. Za vsa vsebinska vprašanja vam je na voljo Mitja Mikuž, podjetniški svetovalec, mitja.mikuz@primorski-tp.si, T=05 393 24 50, M=041 241 663.


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG