menu
poklici prihodnosti
Predstavitev aktivnosti kariernega centra VIRS Primorske za študente FUDŠ-ja
Predstavitev aktivnosti kariernega centra VIRS Primorske za študente FUDŠ-ja

V sredo, dne 11.12.2013 ob 14:00 uri, bo v prostorih Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (velika predavalnica, I. nadstropje) potekalo za študente predstavitev aktivnosti kariernega centra VIRS Primorske:

Predstavljene bodo naslednje vsebine:

- Brezplačne individualne delavnice Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) za študente programov VIRSa Primorske. Ponujamo seznanitev s praktičnimi individualnimi vajami NLPja, ki lahko študentom pomagajo tako pri študiju kot v življenju nasploh. Na brezplačni srečanjih se študenti lahko seznanjajo z najnovejšimi znanji iz področja Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) ter praktičnimi vajami. Nevro - lingvistično programiranje (NLP) je zbirka orodij in metod, ki nam pomagajo, da izboljšamo naše življenje in delo. Nevro-lingvistično programiranje (NLP) je v svetu ena izmed najbolj priznanih metod za osebnostno rast. NLP se lahko uporablja na številnih področjih: v znanosti, medicini, šolstvu, športu, skratka na vseh področjih, kjer želimo povečati naš potencial. Na brezplačnih individualnih delavnicah lahko študenti spoznajo več o tem, kako lahko z uporabo znanj NLP - ja izboljšajo komunikacijo, samozavest, učenje, izboljšajo oz. spremenijo občutke, prepričanja, spremenijo navade, izboljšajo strategije, premagajo strahove itd..

- Brezplačno psiho-diagnostično testiranje Osebnih vrednot (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča vpogled v temeljna spoznanja o človekovi osebnosti in motivaciji. Udeleženci spoznajo pomembnost lastnih osebnih vrednot, ki se testirajo s pomočjo psiho-diagnostičnega pripomočka LOV (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča hiter vpogled v motivacijsko strukturo tako mladostnikov kot odraslih. Ljudje presojajo 24 vrednot kot življenjska vodila, tj. tiste idealizirane cilje h katerim je v življenju brezpogojno vredno težiti in v doseganje katerih je vredno vlagati energijo.

- Brezplačno psihodiagnostično testiranje po Hollandovem modelu Iskanje poklicne poti, ki omogoča prepoznanje osebnostnega tipa ter skladnost poklicnih želja ter študijske usmeritve z posameznikovimi interesi, dejavnostmi, zmožnostmi, oceno samega sebe ipd. Pisno poročilo lahko služi kot priloga k CVju pri iskanju službe.


- Oblikovanje kompetenčnega portfolija, pisanje CVjev, kako se obnašati na zaposlitvenem razgovoru ipd..

Datum: sreda, 11. december 2013

Lokacija: FUDŠ, velika predavalnica, I. nadstropje

Trajanje: od 14.00 do 15.30 ure

Prijave zbiramo do vključno srede dne 11.12. 2013 do 9.00 ure na e- naslov teja.valencic@virs-primorske.si. Prav tako zbiramo prijave za vsa nadaljna srečanja oz. svetovanja, ki bodo ob sredah ob 14.00 uri na FUDŠ-ju. Študenti naj navedjo kaj od predstavljenih vsebin jih zanima in naj se prijavijo na srečanje do dneva prej (torek).

Lepo vabljeni!
VIRS Primorske
www.virs-primorske.si

Predstavitev bo izvedla mag. Teja Valenčič, vodja projektov VIRS Primorske, praktik Hollandovega modela izbire poklicne poti, licencirani praktik NLP, praktik testiranja osebnih vrednot


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG