menu
poklici prihodnosti
STORITVE KARIERNEGA CENTRA VIRSa Primorske v novem št. letu 2013/14 (za študente in dijake)
VIRS Primorske ponuja študentom in dijakom možnost  brezplačnih psiho-diagnostičnih testiranj po Hollandovem modelu Iskanje poklicne poti, ki omogoča prepoznanje osebnostnega tipa ter skladnost poklicnih želja ter študijske usmeritve s posameznikovimi interesi, dejavnostmi, zmožnostmi, oceno samega sebe ipd..

Z dne 6.6.2013 ponuja študentom programov VIRSa Primorske in študentom ter dijakom drugih programov možnost brezplačnega psiho-diagnostičnega testiranja Osebnih vrednot (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča vpogled v temeljna spoznanja o človekovi osebnosti in motivaciji. Udeleženci spoznajo pomembnost lastnih osebnih vrednot, ki se testirajo s pomočjo psiho-diagnostičnega pripomočka LOV (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča hiter vpogled v motivacijsko strukturo tako mladostnikov kot odraslih. Ljudje presojajo 24 vrednot kot življenjska vodila, tj. tiste idealizirane cilje h katerim je v življenju brezpogojno vredno težiti in v doseganje katerih je vredno vlagati energijo.

Brezplačne individualne delavnice Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) za študente programov VIRSa Primorske in študente ter dijake drugih programov. Po velikemu zanimanju, udeležbi ter uspešno izvedenih predstavitvah brezplačnih delavnic NLPja v mesecu maju 2010 in jeseni 2011, VIRS Primorske študentom ponuja seznanitev s praktičnimi individualnimi vajami NLPja, ki lahko študentom pomagajo tako pri študiju kot v življenju nasploh. Na individualnih ali skupinskih srečanjih se študenti lahko seznanjajo z najnovejšimi znanji iz področja Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) ter praktičnimi vajami. Nevro - lingvistično programiranje (NLP) je zbirka orodij in metod, ki nam pomagajo, da izboljšamo naše življenje in delo in je v svetu ena izmed najbolj priznanih metod za osebnostno rast. NLP se lahko uporablja na številnih področjih: v znanosti, medicini, šolstvu, športu, skratka na vseh področjih, kjer želimo povečati naš potencial. Posamezniki lahko spoznajo več o tem, kako lahko z uporabo znanj NLP - ja izboljšajo komunikacijo, samozavest, učenje, izboljšajo oz. spremenijo občutke, prepričanja, spremenijo navade, izboljšajo strategije, premagajo strahove itd..

PRAV TAKO NUDIMO POMOČ PRI OBLIKOVANJU KARIERNEGA PROTFOLIJA, SPREMLJANJU KARIERNE POTI ŠTUDENTA OZ. DIPLOMANTA IN POVEZOVANJU ŠTUDENTOV Z GOSPODARSTVOM.

Zaželjena je predhodna prijava na mail mail teja.valencic@virs-primorske.si, URADNE URE potekajo ob pondeljkih in torkih od 13.00 do 16.00 ure v prostorih Visokošolskega in raziskovalnega središča Primorske v EDA centru (velika poslovna stavba v središču Nove Gorice), Delpinova 18b, 1 nadstropje (pisarna št. 6). Izpolnjevanje vprašalnika traja max. 30 minut, analiza 1 uro.

Lepo vabljeni!

Testiranje izvaja mag. Tejči Valenčič, vodja projektov VIRS Primorske, praktik Hollandovega modela izbire poklicne poti, praktik testiranja vrednot, licencirani praktik NLP.


Lep pozdrav,

VIRS Primorske

< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG