menu
poklici prihodnosti
NOVO v kariernem centru VIRS Primorske - Testiranje osebnih vrednot (lestvica osebnih vrednot)
Osebne vrednote in lestvica osebnih vrednot

VIRS Primorske z dne 6.6.2013 ponuja študentom programov VIRSa Primorske in študentom drugih programov možnost brezplačnega psiho-diagnostičnega testiranja Osebnih vrednot (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča vpogled v temeljna spoznanja o človekovi osebnosti in motivaciji. Udeleženci spoznajo pomembnost lastnih osebnih vrednot, ki se testirajo s pomočjo psiho-diagnostičnega pripomočka LOV (lestvica osebnih vrednot), ki omogoča hiter vpogled v motivacijsko strukturo tako mladostnikov kot odraslih. Ljudje presojajo 24 vrednot kot življenjska vodila, tj. tiste idealizirane cilje h katerim je v življenju brezpogojno vredno težiti in v doseganje katerih je vredno vlagati energijo.

Tudi študente in dijake drugih programov vabimo na testiranje, prijave zbiramo na mail teja.valencic@virs-primorske.si, testiranja potekajo v prostorih Visokošolskega in raziskovalnega središča Primorske v EDA centru (velika poslovna stavba v središču Nove Gorice), Delpinova 18b, 1 nadstropje (pisarna št. 6).

Prav tako se lahko ob srečanju dogovorimo za urico svetovanja po metodah NLP (Nevro-lingvističnega programiranja) in testiramo ustrezno Izbiro poklicne poti po Hollandovem modelu.

Lepo vabljeni!

Testiranje izvaja mag. Teja Valenčič, vodja projektov VIRS Primorske, praktik Hollandovega modela izbire poklicne poti, licencirani praktik NLP, praktik testiranja osebnih vrednot< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG