menu
poklici prihodnosti
Ponovitev ciklusa individualnih delavnic Nevrolingvističnega programiranja (NLP) za študente programov VIRSa Primorske in študente drugih programov
Po velikemu zanimanju in uspešno izvedenih prvih individualnih brezplačnih delavnicah NLPja v preteklih mesecih, želi VIRS Primorske študentom ponuditi seznanitev z novimi praktičnimi individualnimi vajami NLPja, ki lahko študentom pomagajo tako pri študiju kot v življenju nasploh. Zato v poletnem izpitnem času pričenjamo s serijo ponovnih srečanj, ki lahko študentom pomagajo do lažje koncentracije, motivacije, samozavesti ipd..

Kaj je NLP?
Nevro - lingvistično programiranje (NLP) je zbirka orodij in metod, ki nam pomagajo, da izboljšamo naše življenje in delo. Nevro-lingvistično programiranje (NLP) je v svetu ena izmed najbolj priznanih metod za osebnostno rast. NLP se lahko uporablja na številnih področjih: v znanosti, medicini, šolstvu, športu, skratka na vseh področjih, kjer želimo povečati naš potencial.

Na brezplačnih individualnih delavnicah boste študenti lahko spoznali več o tem, kako lahko z uporabo znanj NLP - ja izboljšate komunikacijo, samozavest, učenje, izboljšate oz. spremenite vaše občutke, prepričanja, spremenite navade, izboljšate vaše strategije, premagate strahove itd..

Izkoristite priložnost ponovne ponudbe individualnih srečanj na katerih boste lahko s pomočjo praktičnih vaj povečali vaš človeški potencial in s tem izboljšali vaše življenje. V sodelovanju s Centrom za psihoterapijo in psihosocialno pomoč v Novi Gorici in Ljubljani preko FUDŠja lahko svetovalne urice tudi nadgradite s ponudbo psihoterapevtskih storitev in individualnem učenju sprostitvenih tehnik za študente, več na http://www.fuds.si/si/dejavnosti/raziskovanje/?v=psihoterapija oz. na gsm 040849049.

Prosimo, da izkazano zanimanje oz. prijavo posredujete vašemu referatu ter na mail teja.valencic@virs-primorske.si.

V pričakovanju ponovnega zanimanja za izkazano priložnost, vas lepo pozdravljamo.

Teja Valenčič
certificirani NLP praktik, vodja projektov
VIRS Primorske

Teja Valenčič


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG