menu
poklici prihodnosti
Prva diploma programa Multimedijske komunikacije
Spoštovani,

v sredo, 18.5.2011, je na rednem visokošolskem strokovnem programu Multimedijskih komunikacij Fakultete za elektrotehniko, ki se izvaja v prostorih Primorskega tehnološkega parka, zagovarjala svojo diplomo prva diplomantka.

Prvi vpis v ta program se je izvedel v šolskem letu 2007/08. Vsako leto je zanimanje za vpis na ta program preseglo razpoložljivih sedemdeset mest, kar je posebej vzpodbudno, saj je to praktično edini tehnični redni program na Goriškem. Pri izvajanju programa sodelujejo najboljši slovenski predavatelji in strokovni sodelavci, ki poleg odličnih pogojev za študij v prostorih Primorskega tehnološkega parka, zagotavljajo, da bodo diplomanti vrhunski strokovnjaki na perspektivnem področju multimedijskih komunikacij. Ta program izobražuje za poklic prihodnosti; spomnimo se samo, katera podjetja, ki že sedaj in bodo predvsem v prihodnosti pomenila steber razvoja ZDA, je povabil na srečanje ameriški predsednik Obama: Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Apple...-vse to so podjetja s področja multimedijskih komunikacij.

Diplomantom tega študijskega programa je torej zagotovljano delo tudi v bolj oddaljeni prihodnosti, kar je za odločitev mladih ljudi glede nadaljevanja svojega izobraževanja na visokošolski stopnji eden najvažnejših faktorjev.

Posebna zahvala gre Mestni občini Nova Gorica, Občini Šempeter-Vrtojba ter podjetju HIT d.d., ki podpirajo izvajanje tega programa, saj se brez njihove pomoči tudi v prihodnje tako kvaliteten in vrhunski program ne bi mogel izvajati na Goriškem. Vsi se zavedajo pomena, ki ga ima ta program za razvoj našega okolja in kot tak predstavlja investicijo v prihodnost.

Ker pa so študentska leta tudi leta veselja, so študenti programa Multimedijskih komunikacij pripravili že tradicionalno študentsko zabavo s koncertom Multimedia Open Air 2011, ki je potekala ravno tako v sredo, 18.5.2011, od 17.00 ure dalje na lokaciji Gas poletje Vrtojba.Teja Valenčič
vodja projektov
VIRS Primorske

Nekaj utrinkov iz podelitve diplome:
http://live.fe.uni-lj.si/slike_diploma/


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG