menu
poklici prihodnosti
Brezplačne individualne delavnice Nevrolingvističnega programiranja (NLP) za študente programov VIRSa Primorske in druge študente – NOVO!!!
Brezplačne individualne delavnice Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) za študente programov VIRSa Primorske in študente drugih programov – NOVO!!!
Po velikemu zanimanju, udeležbi ter uspešno izvedeni predstavitvi brezplačne delavnice NLPja v mesecu maju 2010, želi VIRS Primorske študentom ponuditi seznanitev s praktičnimi individualnimi vajami NLPja, ki lahko študentom pomagajo tako pri študiju kot v življenju nasploh.

Na brezplačni delavnici NLPja v mesecu maju so se študenti, kot tudi podjetniki in drugi udeleženci lahko seznanili z najnovejšimi znanji iz področja Nevro-lingvističnega programiranja (NLP) ter praktičnimi vajami.

Kaj je NLP?

Nevro - lingvistično programiranje (NLP) je zbirka orodij in metod, ki nam pomagajo, da izboljšamo naše življenje in delo. Nevro-lingvistično programiranje (NLP) je v svetu ena izmed najbolj priznanih metod za osebnostno rast. NLP se lahko uporablja na številnih področjih: v znanosti, medicini, šolstvu, športu, skratka na vseh področjih, kjer želimo povečati naš potencial.

Na brezplačnih individualnih delavnicah boste študenti lahko spoznali več o tem, kako lahko z uporabo znanj NLP - ja izboljšate komunikacijo, samozavest, učenje, izboljšate oz. spremenite vaše občutke, prepričanja, spremenite navade, izobljšate vaše strategije, premagate strahove itd..

Izkoristite priložnost novosti ponudbe individualnih srečanj na katerih boste lahko s pomočjo praktičnih vaj povečali vaš človeški potencial in s tem izboljšali vaše življenje. V sodelovanju s Centerom za psihoterapijo in psihosocialno pomoč v Novi Gorici in Ljubljani preko FUDŠja lahko svetovalne urice tudi nadgradite s ponudbo psihoterapevtskih storitev in individulnem učenju sprostitvenih tehnik za študente, več na http://www.fuds.si/si/dejavnosti/raziskovanje/?v=psihoterapija oz. na gsm 040849049.

Prosimo, da izkazano zanimanje oz. prijavo posredujete vašemu referatu ter na mail teja.valencic@virs-primorske.si.

V pričakovanju vašega zanimanja za izkazano priložnost, vas lepo pozdravljamo.

Teja Valenčič
vodja projektov
VIRS Primorske

Teja Valenčič


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG