menu
poklici prihodnosti
Brezplačna delavnica na temo Nevrolingvističnega programiranja - novo!
Spoštovani študenti!

VIRS Primorske želi študentom ponuditi priložnost seznanitve z najnovejšimi znanji iz področja Nevrolingvističnega programiranja (NLP), ki lahko študentom pomagajo tako pri študiju kot v življenju nasploh.

V ta namen smo na podlagi izkazanega interesa s strani študentov pripravljeni organizirati brezplačno predstavitveno delavnico, v kateri bodo študenti lahko spoznali več o tem, kako lahko z uporabo znanj NLP izboljšajo komunikacijo, samozavest, učenje itd.. NLP se lahko uporablja na številnih področjih: v znanosti, medicini, šolstvu, športu, skratka na vseh področjih, kjer želimo povečati naš potencial.

V kolikor vas omenjena brezplačna delavnica zanima, vas prosimo, da se prijavite na to delavnico, ki bo dne 19.5 ob 18.uri v Novi Gorici (prostor javimo naknadno na podlagi prijav). Delavnica vam bo postregla z najnovejšimi raziskavami in praktičnimi vajami na področju delovanja uma in povečanja človeškega potenciala.

Prosimo, da izkazano zanimanje oz. prijavo posredujete vašemu študentskemu predstavniku oz. na mail teja.valencic@virs-primorske.si

V pričakovanju vašega zanimanja za izkazano priložnost, vas lepo pozdravljamo.Teja Valenčič
Vodja projektov
VIRS Primorske< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG