menu
poklici prihodnosti
Povabilo k sodelovanju na nagradnemu natečaju za študente
POVABILO K SODELOVANJU NA NAGRADNEM NATEČAJU ZA ŠTUDENTE

Spoštovani študenti,
Vabimo vas na udeležbo na spodnji natečaj, opisan v priponki.  Namen nagradnega natečaja je spodbujanje razmišljanja mladih o problematikah in rešitvah, ki zadevajo kakovost življenja starejše populacije in medgeneracijsko sodelovanje. Natečaj je namenjen študentom in študentkam, ki se ukvarjajo oz. bi se radi začeli ukvarjati z raziskovanjem širokega spektra tematik, ki danes v t.i. dolgoživi družbi stopajo vedno bolj v ospredje. Teme prijavljenih del so zato lahko poljubno izbrane in z različnih področij. Tri najboljša dela po izboru natečajne komisije, bodo poleg objave v zborniku festivala prejela tudi finančne nagrade v skupni vrednosti 600 evrov. Rok za oddajo del je 31. avgust 2008.
Podrobnejše tehnične in vsebinske napotke za prijavo na nagradni natečaj vam prilagamo v priponki. Vse informacije o natečaju pa je moč najti tudi na spletni strani Festivala za tretje življenjsko obdobje (http://www.f3zo.si/medgeneracijsko-sodelovanje/nagradni-natecaji/studenti/).

Inštitut Hevreka vas vabi k sodelovanju in s tem k možnosti pridobitve nagrade. V upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljamo, VIRS Primorske

Za več informacij pokličite spodnji kontakt.

Simona Bezjak
simona.bezjak@f3zo.si
01 251 37 27

Inštitut Hevreka!
Lepi pot 6
1000 Ljubljana

 Več na: Natečaj študent

< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG