menu
poklici prihodnosti
Pozor za vse študente programov VIRSA - ZABAVA IN PLES S PLESNO ŠOLO MIRO!
Spoštovani študenti,

na VIRSU Primorske vam skupaj s Plesno šolo Miro predstavljamo pobudo o organiziranju posebnih plesnih tečajev z dodatnimi študentskimi popusti za študente visokošolskih programov, ki jih VIRS Primorske organizira oz. "inkubira" v regiji.

Poleg študija je potrebno poskrbeti tudi za zabavo in spostitev zato ste vabljeni, da izkoristite priložnost in kontaktirate g. Mira Perata iz Plesne šole Miro (www.miro.si, info@miro.si) ter mu predstavite vaše plesne želje ter se tako uskladite o obiskovanju tečajev po posebno ugodnih cenah.

Naj poudarimo, da velja ponudba tako za študente strojništva, zdravstvene nege in prava. Prosimo, da predstavniki študentov iz vseh treh programov posredujete kontaktne podatke (maile) na naslov teja.valencic@virs-primorske.si. Vaše predloge oz. izraženo zanimanje, ki ga boste posredovali g. Mirotu, pa mi posredujete v vednost na isti naslov.

Tako se boste študenti različnih programov VIRSA lahko spoznali med seboj, svoje pridobljeno plesno znanje pa v nadaljevanju pokazali oz. "izživeli" na skupni žurki.

Obenem vam voščimo lepo, uspešno, predvsem pa zabave polno leto 2007, ter naj bo vstop v novo leto nepozaben,


VIRS Primorske

Teja Valenčič
vodja projektov


< nazaj na prejšnjo vsebino
24.03. 37. Business Meetups Nova Gorica
06.03. Roadshow Nova Gorica
09.12. 34. Business Meetups Nova Gorica
arhiv novic
novice kariernega centra
20.11. 13. Business Meetups Nova Gorica
16.06. 10. Business Meetups Nova Gorica,
11.06. Prva poletna šola za vse študente VIRS Primorske
arhiv novic
VIRS kot partner
SSN
Eurocampus
CUG